Baldų pasirinkimas ir komponavimas klasikinio stiliaus interjere

parašė , 2020-10-19 22:48

Tinkamai pasirinkti baldai gali suteikti erdvei ne tik kur kas daugiau funkcionalumo, tačiau taip pat ir estetikos. Ypač tokiu atveju, kai tiksliai žinote – koks bus kuriamas bei išlaikomas stilius namuose. Štai U formos kampas klasikinio stiliaus interjere turėtų būti pasirenkamas ypač atidžiai, kadangi baldas yra gana didelis, tad užimdamas daug vietos tuo pačiu jis tampa pačiu svarbiausio kambario akcentu.

Kuo „kvepia“ klasika?

Jeigu šiuo metu renkatės U formos kampą – tokiu atveju siūlome pasinaudoti keliais mūsų patarimais, kurie, esame tikri, leis Jums būti ramiu dėl pasirinkimo.

Kampiniai baldai1. Klasikinio stiliaus interjere dažniausiai pasirenkamos neutralios spalvos. Tai gan būti ruda, pilkšva, pasteliniai atspalviai, tačiau svarbiausia – ne per daug ryškūs.

2. Taip pat dažniausiai reikia nebijoti ir masyvumo, kuris klasikinio stiliaus interjere dažniausiai neatsiejamas nuo baldų pasirinkimo. Tai gali būti pats didžiausias ir tuo pačiu pats svarbiausias baldas patalpoje.

3. Nebijokite rinktis tokių, kurie yra kuo įmantresni, kurie puošti įvairias raštais, akis traukia prabanga bei elegancija. Atrodo gana unikaliai, tačiau tai ir yra svarbiausios tokio baldo savybės.

4. Žinoma, visada verta investuoti į kokybę. Geriausia, kai U formos kampai yra iš medinio karkaso. Tai yra patvarus pasirinkimas, kuris, esame tikri, kad patenkins Jūsų poreikius ir tarnaus ilgus metus.

Komponavimas prie kitų akcentų

Pasirinkus klasikinio stiliaus baldus taip pat reikia juos derinti prie pačių įvairiausių akcentų, kurie gali suteikti kambariui dar daugiau įmantrumo ir tuo pačiu padėti puikiai atrodyti.

Kokie tie akcentai? Taip pat pateiksime kelias idėjas.

1. Rinkitės pagalvytes, kurios gali būti komponuojamos ant sofos. Sakoma, kad namai, kuriuose nėra dekoratyvinių pagalvių – negali būti vadinami klasikiniais.

2. Lygiai taip pat dažniausiai sofas verta uždengti su specialiais dekiais, kurie puikiai atrodo, traukia akis savo įmantrumu, galiausiai, apsaugo pačius baldus.

3. Nepamirškite, kad net ir nuotraukų rėmeliai visumoje atrodys skoningiau derinant juos prie baldų. Ypač to, kuris yra svarbiausias patalpoje.

Visa tai Jums gali garantuoti tokią aplinką, kurioje visada gerai jausitės ir tuo pačiu ji bus tokio stiliaus, kaip Jums labiausiai patinka.

Vienas baldas, o tokia didelė jo galia…

Rašyti komentarą